Populära recept
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Den här basilikamajon går inte av för hackor. Blanda i basilika efter eget tycke, så får du precis den smak du vill ha. Det är det allr...
-
Jag har länge letat efter chaikrydda i livsmedelsaffärer men aldrig hittat någon, så istället har jag nu googlat fram lite olika blandn...
-
På denna veckas matsedel skrevs en kycklinggratäng in och idag valde sambon just denna. Åh jösses mössa så god den är! Vi blev båda t...
-
Det har blivit några omgångar pulled pork sedan det här receptet , men egentligen föredrar jag nötkött framför fläskkött så därför h...
söndag 26 april 2015
Kall bearnaisesås
Det här receptet kommer från Anna Hallén och passar ruskigt bra till grillat! Jag har modifierat mängden vinäger något utifrån smaklökarna i vår familj, men annars är receptet en fullpott.
1 skål
5 minuter
2 msk silverlök (funkar även med salladslök)
4 dl creme fraiche
½-1 msk vitvins- eller champagnevinäger (enligt grundreceptet 2 msk)
1 dl persilja, färsk och finhackad
2 tsk torkad dragon
1 tsk gurkmeja
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
- Riv löken. Blanda ihop alla ingredienser. Ställ kallt en stund och låt smakerna mogna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner

0 kommentarer:
Skicka en kommentar