Populära recept
-
Jag har länge letat efter chaikrydda i livsmedelsaffärer men aldrig hittat någon, så istället har jag nu googlat fram lite olika blandn...
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Det här receptet kommer från Ola Lauritzon och är ett GI-recept. En jättegod gratäng som jag tycker passar bra till skinka och kassle...
-
Jag har sett många recept av den här typen, med olika grönsaker, där rätten kallas för fritters men ett annat bra namn, i mitt tycke, ä...
-
Det här receptet hittade jag i boken Bröd för alla sinnen av Stina Algotson, Janne Hansson & Fredrik J Karlsson under namnet Kr...
torsdag 17 oktober 2013
Hallonlakritsglass
Cirka 2 portioner (beror på hur sugen du är!)
40 minuter
250 g kesella
1 näve hallon
några teskedar lakritspulver
ev sötning om du vill
- Mixa kesellan med hallonen och lakritspulver (smaka av!)
- Låt stå i frysen max 30 minuter.
- Pudra över lite lakritspulver - njut!
Jag föredrar att göra denna mumsiga glass utan sötning, men självklart kan man slänga i någon eller några teskedar valfri sötning om man vill det, råsocker skulle nog passa.
Etiketter:
Efterrätt/glass/godis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner
0 kommentarer:
Skicka en kommentar