Populära recept
-
Jag har länge letat efter chaikrydda i livsmedelsaffärer men aldrig hittat någon, så istället har jag nu googlat fram lite olika blandn...
-
Hittade ett recept med tortellini hos Kryddburken som jag tyckte lät gott, provade det till lunch idag. Smarrigt och snabblagat! :) Modif...
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Det här receptet hittade jag i boken Bröd för alla sinnen av Stina Algotson, Janne Hansson & Fredrik J Karlsson under namnet Kr...
-
Den här rätten föll mig verkligen i smaken, blomkål är grymt underskattat! Receptet är från ICA om jag inte är helt ute ...
lördag 16 juni 2012
Hallonglass på kesella
Ikväll har vi testat att göra egen glass, på enklast tänkbara vis! Och gott blev det :) Ett lite nyttigare alternativ som du själv kan bestämma smaken på.
Hallonglass 4 portioner
Ca 10 minuter
2 dl kesella
2 tsk vaniljsocker
2 msk råsocker
250 g frysta hallon
- Lägg alla ingredienser i en bunke.
- Blanda om.
- Mixa i matberedare eller med stavmixer.
- Servera i skål, toppa eventuellt med färska bär.
- Njut!
Etiketter:
Efterrätt/glass/godis,
Vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner
0 kommentarer:
Skicka en kommentar