Populära recept
-
Inför midsommar dök det upp flera olika varianter på cheesecakes med räkor, och några med lax, i mitt bloggflöde. Av bilderna att döma ...
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Jösses mössa, detta brödet går inte av för hackor - så himla gott! Smakar lite som... jag vet inte, surdegslimpa och kavring på samma g...
-
Den här basilikamajon går inte av för hackor. Blanda i basilika efter eget tycke, så får du precis den smak du vill ha. Det är det allr...
-
Det här "Du är vad du äter"-receptet är Anna Skippers och jag hittade det på recept.nu . Jag modif...
torsdag 17 oktober 2013
Hallonlakritsglass
Cirka 2 portioner (beror på hur sugen du är!)
40 minuter
250 g kesella
1 näve hallon
några teskedar lakritspulver
ev sötning om du vill
- Mixa kesellan med hallonen och lakritspulver (smaka av!)
- Låt stå i frysen max 30 minuter.
- Pudra över lite lakritspulver - njut!
Jag föredrar att göra denna mumsiga glass utan sötning, men självklart kan man slänga i någon eller några teskedar valfri sötning om man vill det, råsocker skulle nog passa.
Etiketter:
Efterrätt/glass/godis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner
0 kommentarer:
Skicka en kommentar