Populära recept
-
Jag har länge letat efter chaikrydda i livsmedelsaffärer men aldrig hittat någon, så istället har jag nu googlat fram lite olika blandn...
-
Receptet på den här vegetariska bolognesen hittade jag via pinterest och det kommer från websajten inspiralized.com . Kul twist på en k...
-
För den som vill smaska på en god kladdkaka, men gärna glutenfri, kommer här ett recept på detta. Väldigt likt "det vanliga" men m...
-
Jag vet inte om jag någonsin ätit brysselkål, och om jag gjort det så minns jag det inte. Trots det har jag gått ett tag och funderat...
-
Receptet på det här brödet hittade jag ursprungligen på tasteline.com. 4 portioner cirka 30 min, ugn 200 grader 2 st ägg 2 dl va...
söndag 21 oktober 2012
Pytt-i-panna a'la Hanna
400 g rotfrukter
200 g svamp
1 gul lök
1 paket bacon
4 ägg
salt & peppar
- Skiva/hacka rotfrukterna och löken. Koka sedan rotfrukterna i lättsaltat vatten cirka 5-7 minuter.
- Hacka svampen och fräs den i stekpanna. Håll varm.
- Klipp baconet i strimlor och stek. Håll varmt.
- Fräs löken mjuk och låt sedan rotfrukterna fräsa med. När allt är mjukt blandar du ner svampen och baconet och blandar om.
- Servera med varsitt stekt ägg.
Etiketter:
Grönsaker,
Kött,
Mjölk- och mejerifritt,
Potatis o rotfrukter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner


0 kommentarer:
Skicka en kommentar