Populära recept
-
Den här basilikamajon går inte av för hackor. Blanda i basilika efter eget tycke, så får du precis den smak du vill ha. Det är det allr...
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Här kommer ytterligare ett recept på fröknäcke . Detta är utan något mjöl i men tack vare äggen håller det ihop riktigt fint. Min nya f...
-
På denna veckas matsedel skrevs en kycklinggratäng in och idag valde sambon just denna. Åh jösses mössa så god den är! Vi blev båda t...
-
Här kommer ett recept på en glutenfri kaka med choklad och mandel. Kakan smakar mest choklad, men beroende på vilka mandlar eller vi...
torsdag 11 oktober 2012
Kantarellsoppa
En enkel kantarellsoppa som smakar smaskens tillsammans med ett finn crisp med prästost på!
4 portioner
200 gr förvällda kantareller
1 finhackad lök
7 dl vatten
2 hönsbuljontärningar
4 dl grädde
salt och peppar efter tycke
4 portioner
200 gr förvällda kantareller
1 finhackad lök
7 dl vatten
2 hönsbuljontärningar
4 dl grädde
salt och peppar efter tycke
- Fräs svamp och lök i en klick smör.
- Häll på vatten och lägg i buljongtärningarna.
- Späd på med grädde samt salta och peppra.
- Koka upp.
- Servera!
Etiketter:
Huvudrätt,
Lättare måltider,
Vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner
0 kommentarer:
Skicka en kommentar