Populära recept
-
Jag har länge letat efter chaikrydda i livsmedelsaffärer men aldrig hittat någon, så istället har jag nu googlat fram lite olika blandn...
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Ett gott tillbehör till exempelvis grillat. Tänk på att svartrötterna svartnar snabbt när man skalat dem, så lägg dem i citronvatten ti...
-
Senaste tiden har jag mer eller mindre snöat in på rotfrukter, men jag hade nästan glömt hur gott det kan vara, och dess...
-
Yes, nu är det också gjort - burgundisk gryta! Tycker onekligen att det är lättare att både stava och säga burgundisk än bourguignon :)...
lördag 16 juni 2012
Hallonglass på kesella
Ikväll har vi testat att göra egen glass, på enklast tänkbara vis! Och gott blev det :) Ett lite nyttigare alternativ som du själv kan bestämma smaken på.
Hallonglass 4 portioner
Ca 10 minuter
2 dl kesella
2 tsk vaniljsocker
2 msk råsocker
250 g frysta hallon
- Lägg alla ingredienser i en bunke.
- Blanda om.
- Mixa i matberedare eller med stavmixer.
- Servera i skål, toppa eventuellt med färska bär.
- Njut!
Etiketter:
Efterrätt/glass/godis,
Vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner
0 kommentarer:
Skicka en kommentar