Populära recept
-
Jösses mössa, detta brödet går inte av för hackor - så himla gott! Smakar lite som... jag vet inte, surdegslimpa och kavring på samma g...
-
Den godaste potatissalladen jag vet! En klassiker sedan länge länge, hemma hos oss. Nom nom nom! För cirka 6-8 personer Ca 30 min ...
-
Jag har länge letat efter chaikrydda i livsmedelsaffärer men aldrig hittat någon, så istället har jag nu googlat fram lite olika blandn...
-
Så enkelt, så gott! Passar galet bra till grillat som t.ex. älg, nöt eller kyckling. Eller bara som en ...
-
Den här basilikamajon går inte av för hackor. Blanda i basilika efter eget tycke, så får du precis den smak du vill ha. Det är det allr...
söndag 1 juni 2014
Lågkolhydratsbröd med riven ost
Receptet på det här brödet hittade jag ursprungligen på tasteline.com.
4 portioner
cirka 30 min, ugn 200 grader
2 st ägg
2 dl vatten
2 dl riven ost
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk brödkryddor
solrosfrön eller sesamfrön
salt
- Sätt på ugnen, 200 grader.
- Blanda alla ingredienser, utom fröna, i en bunke. Låt svälla cirka 20 minuter.
- Forma 8 runa bröd på en plåt med bakplåtspapper.
- Strö över solrosfrön eller sesamfrön.
- Grädda 20-25 minuter.
Etiketter:
Bröd,
GI och lågkolhydrat,
Glutenfritt,
Mjölk- och mejerifritt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Här bloggar
- Hanna
- Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Etiketter
- Asiatiskt
- Bröd
- Buffé
- Dryck o drinkar
- Efterrätt/glass/godis
- Fisk och skaldjur
- Frukost
- GI och lågkolhydrat
- Glutenfritt
- Gratänger
- Grekiskt
- Grillat
- Grönsaker
- Huvudrätt
- Italienskt
- Kyckling
- Kött
- Lättare måltider
- Marinad
- Matsedlar
- Mellanmål
- Mjölk- och mejerifritt
- Paj
- Pasta
- Picknick
- Pizza
- Potatis o rotfrukter
- Restauranger
- Ris o quinoa
- Sallad
- Smoothie
- Sås
- Tillbehör
- Tips och idéer
- Vegetariskt
- Verktyg o Maskiner
0 kommentarer:
Skicka en kommentar