Populära recept

tisdag 17 juli 2012

Svamppasta




Enkelt lagat - och gott!


För 2 personer

150 g pasta, till exempel penne eller rigatoni
250 g blandad svamp (exempelvis champinjon, skogschampinjon och shiitake)
1,25 dl matlagningsgrädde
½-1 msk senap
salt & peppar
gräslök
  • Koka pastan.
  • Hacka svampen och fräs den i smör.
  • Tillsätt salt, peppar och matlagningsgrädde. Låt detta puttra ihop en stund.
  • Häll av pastan och blanda den med svampröran. Strö över klippt gräslök. Servera med sallad.


0 kommentarer:

Här bloggar

Hanna
Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Visa hela min profil

Bloglovin