Populära recept

söndag 25 november 2012

Cheddarpaj




Smakrik och god paj som passar till kött och kyckling eller precis som den är.


För 4 personer

Valfri pajdeg
3 dl lagrad cheddar
250 g broccoli
1 röd paprika
2 ägg
2 dl grädde
cayennepeppar
salt
  • Gör pajdegen, tryck ut i form och förgrädda i cirka 10 minuter.
  • Skölj grönsakerna och dela sedan broccolin i små buketter och tärna paprikan.
  • Lägg grönsakerna i pajskalet.
  • Blanda ägg, grädde och kryddor och häll sedan blandningen över grönsakerna.
  • Gratinera i ugnen på 200 grader cirka 30 minuter.

0 kommentarer:

Här bloggar

Hanna
Här bloggar jag, en något galen västgötatös, om mat i receptform. Man kan säga att detta är min digitala receptbok. Här samlar jag mina favoritrecept, recept jag vill testa och en och annan artikel om mat.
Visa hela min profil

Bloglovin